Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(IQS) La Jornada de Portes Obertes que l’IQS va fer el passat 25 d’abril va aplegar més de tres-cents assistents. L’acte buscava posar en valor la participació de pares, professors i responsables acadèmics en el projecte educatiu IQS.

Va donar la benvinguda Pere Regull, director general IQS, el qual, després d'agrair la presència de tothom, va actualitzar el marc històric en què s'enquadra la institució, des de la seva fundació de la mà de la Companyia de Jesús el 1905, la seva pertinença a UNIJES –la federació de centres universitaris jesuïtes a Espanya– i el seu lideratge dins de la Universitat Ramon Llull, de la qual IQS va ser membre fundador el 1991.

Tot seguit Regull va abordar el projecte educatiu IQS basat en l'aportació de coneixement i en la transmissió de valors orientats al bé comú, en el rigor científic i en l'excel·lència personal i professional. Així mateix va aprofitar l'ocasió per recordar que els estudis són una cursa de fons i que IQS dóna el millor acompanyament possible a partir del coneixement individual de cada alumne a través de la figura del tutor i en especial li obre el camí a l'hora d'estrènyer vincles amb les empreses.

Finalment, va parlar del futur d'IQS en tres claus: en primer lloc, va alertar davant els vaivens de la Universitat Pública que poden arribar a afectar els Plans d'Estudi amb noves reformes sota la pressió de les retallades, així com les possibles interferències amb els moviments universitaris. En segon lloc, va destacar, d’una banda, les funcionalitats del nou edifici, i de l’altra va anticipar els plans de creixement que d’una manera immediata es tradueixen en el nou Grau en Biotecnologia que entra en marxa dins aquest proper curs 2013-2014. També va anunciar per a més endavant un Grau en Farmàcia, en col·laboració amb Blanquerna, un màster en Química Farmacèutica, un màster en Auditoria i Control de Gestió i un màster en Anàlisi d'Inversions i Banca. I, en tercer lloc, es va ratificar en l'aposta d'IQS per la internacionalització, que prossegueix amb l'intercanvi sempre creixent d'alumnes i amb la mobilitat dels professors.

A continuació, van parlar Rosa Nomen, degana d'IQS School of Engineering, Jesús Tricás, degà d'IQS School of Management. I finalment Marta Tena, directora de comunicació i màrqueting corporatiu.
 
Al final dels diferents recorreguts, tots van confluir a l'Auditori FCC del nou edifici, en què professors i tutors i familiars van departir en un ambient distès que prova una vegada més la conveniència i l'oportunitat d'aquestes Jornades de Portes Obertes.