Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest any s’ha fet a Barcelona sisena Trobada d’Equips Directius dels 22 col·legis que la Companyia de Maria te a Espanya. Va tenir lloc els passats dies 17 i 18 d’abril al Col·legi Lestonnac del carrer Pau Claris.
 
Va ser una trobada de convivència i, a la vegada, van ser unes jornades de reflexió com a educadors d’escola cristiana. Després de posar les jornades en mans de Déu amb una oració, centrada en l’Any de la Fe, Juan Vaello, Psicopedagog i professor de la UNED, va parla de la funció directiva que dia a dia s’exerceix, tant en el tracte de la persona de manera individual o dintre d’un equip, com en el moment d’impulsar plans i projectes que aquestes persones han de fer realitat amb la pràctica educativa dins l’aula.

Maria Josep Dach, religiosa de l’Orde, es va encarregar d’explicar el període comprés entre la fundació a Barcelona l’any 1650 -primera presencia de la Companyia de Maria a Espanya-i els nostres dies. Finalment, Francesc Torralba, va parlar de l’Evangelització a la nostra societat, tema molt lligat a la raó de ser de les comunitats educatives, en la seva tasca d’oferir una educació humanista cristiana