Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant Feliu) 8.490 euros per a Càritas Diocesana. Aquesta és l'aportació que els capellans dels bisbat de Sant Feliu han fet aquest any amb la col·lecta a la missa del Crisma. La resposta a la crida que el bisbe Agustí va fer al clergat de Sant Feliu a continuar mostrant la solidaritat amb els més desafavorits ha donat com a resultat aquesta aportació extraordinària dels sacerdots a Càritas Diocesana. 

La dimensió fraternal de tot cristià, i especialment del clergat, es mostra de manera habitual en les aportacions monetàries i en dedicació a través de les parròquies i centres de culte on hi ha serveis de Càritas que atenen milers de persones des de la proximitat i el coneixement personal.

Però, a més, en la carta de convocatòria de la missa crismal d'enguany, el bisbe Agustí Cortés insistir en repetir aquest signe -que ja s'ha fet en anys anteriors- de fer una aportació extraordinària que mostri que el clergat també és urgit a viure aquesta generositat amb els pobres d'avui.  La diòcesi compta actualment amb uns 120 capellans.