Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(URC) La comunicació també és eina fonamental i indispensable per fer conèixer el carisma de les congregacions religioses. Per això, aquest abril, la URC organitza la I Jornada de Comunicació amb l’objectiu de reflexionar i compartir com es poden comunicar els valors de la vida religiosa en la societat globalitzada actual.

La jornada s’adreça especialment a les persones que lideren i gestionen la comunicació en les congregacions o que la volen utilitzar com a eina al servei de la seva missió. Hi són convidats superiors i superiores majors, caps de comunicació, responsables de pastoral, responsables d’entitats o projectes i, en general, qualsevol persona que intervingui en el dia a dia dels processos de comunicació en la institució.

La jornada tindrà lloc el 15 d’abril amb una primera ponència a càrrec de Joan Francesc Cànovas que farà una anàlisi sobre l’estat actual de la comunicació en l’àmbit religiós i suggerirà quines decisions s’haurien de prendre per aconseguir una comunicació reeixida. En segon lloc, s’exposaran algunes experiències que s’han dut a terme positivament en les congregacions a nivell de comunicació i que poden interessar a la resta d’assistents.