Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Com cada any els amics de CatalunyaReligió tenen un llibre assegurat per Sant Jordi. Aquest any, amb una promoció conjunta amb la llibreria Claret, tots el membres de la Xarxa CatReligió que passin per la llibreria durant el mes d’abril s’enduran un llibre gratuïtament. Si a més fan una compra, se n’emportaran un altre més d’obsequi.

Si no sou membres de la Xarxa CatReligió us podeu apuntar aquí. Amb una aportació anual fareu possible el manteniment de CatalunyaReligió.cat i us podeu beneficiar d’ofertes i promocions especials que fem durant tot l’any. Si us apunteu abans deñ 23 d'abril, també tindreu el llibre de regal.

"El llibre de les respostes" d'Anselm Grün és el llibre que rebran tots els membres de la Xarxa CatReligió. També obtindran la primera part de la trilogia sobre Jesús del papa Ratzinger els qui facin una compra durant el mes d’abril. Aquesta promoció no estarà disponible els dies 22 i 23 d’abril.

El dia de Sant Jordi us podeu acostar a la llibreria Claret on trobareu diversos col·laboradors de CatalunyaReligió signant llibres com Josep Maria Rovira Belloso, Francesc Torralba o Lucia Caram.