Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Des d’aquesta setmana ja es poden trobar els primers llibres del papa Francesc a les llibreries. A la llibreria Claret ja es pot comprar "El Papa Francisco. Conversaciones con Jorge Bergoglio", un llibre entrevista de Sergio Rubin y Francesca Ambrogetti realitzat el 2010. A partir del 10 d’abril, també estarà disponible en català. El llibre repassa la vida del cardenal jesuïta i exposa el seu pensament.

Arran de la seva elecció, també s’estan reeditant altres llibres escrits pel cardenal Bergoglio. Publicacions claretianes té els drets per la publicació de les obres escrites pel cardenal Jorge M. Bergoglio que han estat editades fins ara per l'Editorial Claretiana de Buenos Aires. L'Editorial Claret de Barcelona té els drets de l’edició catalana dels textos de Bergoglio.

Els llibres escrits per l’ara papa Francesc que estan a punt d’arribar a les llibres són "El veritable poder és el servei" amb diverses meditacions i homilies, en format breu dirigides a un públics molt ampli; i "Ment oberta, cor creient" que recull les meditacions de Bergoglio durant els exercicis espirituals a la Conferència Episcopal Espanyola.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.