Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(M. Teresa Llach. Carmelita de la Caritat Vedruna) Mai la figura de sant Josep se m’havia fet tan eloqüent com en l’homilia de Francesc  a la missa de l’inici del seu ministerí petrí.

Ni tan eloqüent ni tan interpel·ladora: “Custodiar Jesús amb Maria, custodiar tota la creació, custodiar tots, especialment els més pobres, custodiar-nos a nosaltres mateixos; heus aquí el servei que el bisbe de Roma ha d'exercir, però al qual tots estem cridats, per fer brillar l'estrella de l'esperança: protegim amb amor el que Déu ens ha donat”. I s’ha adreçat valentament i humil als qui tenen responsabilitats majors.

Si el nom escollit, Francesc, és un programa, aquest dimarts es posa en marxa.

El Papa Francesc ha estat molt vinculat amb les nostres comunitats vedruna de Buenos Aires, Coneix les germanes. Havia anat diverses vegades a una comunitat propera a San Máximo compartint la taula de l’eucaristia i l’àpat familiar. No deixen de dir que és el bisbe compromès amb els més dèbils, malgrat les contrarietats que li han proporcionat els forts d’aquest món.

Transcric el testimoni d’aquest dilluns d’una germana: “Acabo d’arribar de la missa en una humil capella del meu barri i els pobres exulten de goig”.