Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) La Xarxa de Centres de La Salle Catalunya torna a estar des d'aquest dimecres i fins al proper diumenge, al Saló de l’Ensenyament amb un estand que incorpora elements enriquits amb realitat augmentada. Aquesta nova tecnologia permet combinar a través de la imatge elements del món real amb elements virtuals donant lloc a una realitat mixta. Els visitants ho podran comprovar des del seu propi mòbil a través de l'aplicació gratuïta “La Salle AR”. Enfocant les imatges de l’estand o de la papereria, podran observar com aquestes esdevenen enllaços, vídeos o elements 3D que amplien el contingut estàtic i aporten valor afegit a la informació exposada.

L'aplicació, disponible per a Google Play i Apple Store, ha estat creada des de La Salle Campus Barcelona - URL, situat com a centre universitari pioner en la recerca i desenvolupament sobre realitat augmentada. L’objectiu és que aquesta tecnologia pugui aportar un valor afegit, com és el cas de l'Escola d'Arquitectura, en la que la realitat augmentada ja s’utilitza en l'estudi de l'espai urbà.

Novament a l'estand A132 del pavelló 2, just a l’entrada de l’avinguda Reina Maria Cristina, La Salle Catalunya posa a l’abast dels visitants tota la informació dels seus estudis: des de la llar d'infants fins al batxillerat, la formació professional i els estudis universitaris, que també es faran presents a l’estand de la Universitat Ramon Llull. “De tu depèn, depenc de tu” és el lema que acompanya aquest curs les etapes i els centres de La Salle Catalunya, amb l’alumne/a com a protagonista i on els els valors es combinen amb l’aprenentatge de coneixements amb l’objectiu d’oferir una educació de qualitat que respongui als reptes del futur.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.