Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) “No hi estem acostumats”, explica Ángel Asurmendi, provincial dels Salesians de la Inspectoria de Barcelona quan valora la renúncia de Benet XVI: "La renúncia del papa Benet ha causat una sorpresa majúscula precisament perquè el que ell ha fet no és gens habitual”. Destaca a CatalunyaReligió.cat que Benet XVI “ha mostrat una lucidesa, i alhora un amor i un esperit de servei a l’Església, encomiables. Un exemple per a totes les persones que hi ocupen càrrecs rellevants”.

Asurmendi també creu rellevant “el moment i la forma en què ha manifestat la seva decisió, evitant de fer-ne un espectacle, si bé era ben conscient de la transcendència del seu gest, sobretot per a l’Església”.

D’altra banda, el responsable del salesians a Catalunya lamenta el que creu “que humanament sembla inevitable”, el fet que “molts mitjans de comunicació han presentat el procés de l’elecció d’un nou papa com si es tractés d’una lluita d’interessos contraposats entre els cardenals que l’han d’elegir”. Asurmendi diu que “L’Església no és això, i estic segur que l’espectacle que s’està gestant no agrada al papa Benet”.

Tots els comentaris a la renúncia de Benet XVI, aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.