Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Catedral de Tarragona) La Catedral Basílica, Metropolitana i Primada de Tarragona ha renovat el disseny i els continguts de la seva pàgina web que es pot consultar en cinc idiomes –anglès, francès, alemany, rus i italià– a banda del català i castellà.

La pàgina d'inici permet accedir a sis seccions principals que contenen diversos subapartats: el Culte amb els horari de les celebracions litúrgiques i altres informacions; les Notícies amb informació d’agenda o del que ha estat notícia; l’Arxiu i biblioteca que permetrà accedir al fons documental, segons criteris «ad hoc»; informació referent a les visites, un video-tour i les dades de contacte per a qui ho desitgi.

La voluntat d’aquest nou web és que la Catedral de Tarragona sigui presència evangelitzadora i més encara en aquest Any de la fe. Un recurs, doncs, al servei dels fidels i de tota la societat.

En paraules del Degà-president del Capítol de la Catedral, Miquel Barbarà, a la presentació del web es destaca que "el conjunt de la Catedral conté importants records històrics i bellíssimes obres d'art, però és sobretot el lloc on la comunitat eclesial, reunida a l'entorn de Crist Jesús, el seu Senyor, escolta la paraula de Déu, celebra l'Eucaristia i rep el perdó. Durant la seva visita al conjunt guardi el degut respecte, li agraïm la seva col·laboració i us convidem a participar de la riquesa espiritual d'aquest lloc de fe i oració".

D’altra banda, fa pocs dies els canonges de la Catedral de Tarragona van reelegir per tercera vegada Miquel Barbarà com a degà-president del Capítol Catedralici per a un nou període de dos anys.