Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Institut de Cultura | Ajuntament de Barcelona)  Teresa Forcades i Arcadi Oliveres protagonitzaran aquest dimarts, 12 de febrer, a les 19.30 hores, una nova edició dels Diàlegs de Pedralbes. Aquesta nova edició porta per títol "Espiritualitat i transformació social", i se celebrarà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9). Forcades, doctora en salut pública i en teologia, monja benedictina, i Oliveres, doctor en economia, professor a la UAB i president de Justícia i Pau, seran presentats i moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'acte, que per assistir-hi precisa d'una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat, compta ja amb l'aforament complet, tot i l'habilitació d'una sala annexa. Així, l'Institut de Cultura retransmetrà en directe l'esdeveniment en streaming des del web www.bcn.cat/barcelonacultura. L'acte forma part, també, del conjunt d'activitats previstes durant la festivitat de Santa Eulàlia al monestir de Pedralbes.

Els Diàlegs de Pedralbes van néixer el desembre passat organitzats pel Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes amb la intenció de consolidar un punt de trobada i reflexió al voltant de l'espiritualitat, tot reflexionant sobre la relació de l'espiritualitat amb diversos àmbits. Les dues trobades inicials han tingut com a protagonistes els físics Jorge Wagensberg i David Jou, parlant d'"Espiritualitat i ciència: Obertures i interseccions", i els filòsofs Pere Lluís Font i Vicente Merlo debatent sobre "Què podem aprendre d'Orient? Què podem aprendre d'Occident?".

El cicle, que s'allargarà fins a final d'any, té, com a properes cites els diàlegs següents: "Art i espiritualitat", amb Victoria Cirlot i Narcís Comadira, el 14 de març; el 16 d'abril Armand Puig i Rafael Argullol debatran sobre "El diàleg entre creients i no creients: horitzons de trobada"; i "Espiritualitat i vida quotidiana", amb Joan Garriga i Berta Meneses, serà el títol de la sessió del 30 de maig. En tots ells és necessari confirmar l'assistència a pedralbes@fragmenta.cat.

[CatalunyaReligió.cat emetrà en directe, des de la portada, aquest acte]