Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) El 25 de gener de 2013 a la tarda i el 26 al matí, es van reunir els Superiors Majors de les deu Províncies i Delegacions claretianes d’Europa per a estudiar i aprovar els estatuts de la nova «Conferència d’Europa» (ECLA). En la darrera reunió celebrada a Fàtima el 31 d’octubre de 2012, els Superiors Majors van decidir unificar les dues Conferències existents en aquest moment: Ibèria i CEC.

La nova Conferència d’Europa donarà lloc a l’execució de diversos projectes missioners que han de portar-se a terme, articulant amb major claredat els ministeris que els claretians han d’oferir en aquest continent.

Acompanyant al pare Josep Maria Abella, Superior General i, als Provincials i Delegats, van participar-hi dos membres del Govern General: el Vicari, Paul Smyth i el Secretari, José Félix Valderrábano.

La Conferència ha triat per al proper trienni com a President a Joseba Kamiruaga (Euskal Herria), com a Vicepresident a Stefan Wolf (Deutschland) i com a Secretari a Màxim Muñoz (Catalunya). La Conferència ha planificat ja algunes activitats per a aquest any 2013.