Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Escollir una escola és una decisió molt important, i per aquest motiu des dels centres de La Salle Catalunya tenim clara la voluntat per explicar i transmetre el nostre projecte educatiu a les famílies i als futurs estudiants. Per això els atenem a través d’entrevistes amb el professorat i els convidem a conèixer i a veure les escoles i les seves instal·lacions.

Amb les dates de preinscripció a la vista per als estudis obligatoris, tot i que el Departament d’Ensenyament encara no n’ha publicat la resolució, a partir d’aquest mes de gener els centres obren de nou les seves portes a través de jornades i sessions informatives per conèixer de més a prop el nostre caràcter propi, el tarannà del propi centre, els itineraris formatius, els programes pedagògics innovadors, el projecte pastoral… i tota la informació necessària per realitzar la preinscripció per al curs 2013-2014.

Aquest és el calendari de les jornades que durant els propers dies oferiran diversos centres de La Salle Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.