Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) El rector de la Parròquia Mare de Déu del Lledó, el claretià Joan Font, ha fet els primers passos per posar en funcionament a la ciutat de Valls un menjador social, i una casa d’acolliment, serveis que compartirien un mateix espai. És, precisament, en la recerca d’un espai, on ubicar aquests dos projectes, la fase en què ara es troba aquesta iniciativa solidària.
 
El pare Joan Font argumenta que en una ciutat com Valls, amb 25.000 habitants, és necessari un menjador social i explica l’experiència viscuda el dia de Nadal a la Residència Alba: «Els responsables d’aquesta residència vallenca, juntament amb la Parròquia del Lledó, van organitzar un àpat de Nadal per a quaranta-cinc persones.
 
Des de la Parròquia es duen a terme tot tipus d’ajudes socials com reparar escalfadors d’aigua durant aquests dies més freds de l’any, pagar els rebuts de la llum, davant l’amenaça del tancament del subministrament, o el repartiment d’aliments provinents de les campanyes solidàries que es fan a la ciutat.