Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) L'abat de Montserrat, Josep M. Soler, presidirà aquest dijous a la tarda la presentació del llibre Salms responsorials de Montserrat (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), que tindrà lloc a l’Església de Sant Felip Neri de Barcelona.
 
Aquest llibre és fruit del treball de l’equip de les Trobades d’Animadors de Cant per a la Litúrgia, que enguany han celebrat el 40è aniversari, i que recull tots els salms responsorials dels diumenges i principals festes, compostos per monjos de Montserrat, dels tres cicles litúrgics. La publicació d’aquest llibre pretén fer un bon servei a les parròquies i a altres comunitats. D’aquesta manera, com afirma el pare Abat Josep M. Soler en el pròleg, “contribuïm a facilitar que el salm responsorial pugui tenir en cada assemblea litúrgica el relleu que li pertoca, com a Paraula pregada i com a resposta d’acolliment i de compromís de vida, en la forma que li és més pròpia: el cant”.
 

A la presentació de dijous hi participaran, a més de Josep M. Soler, els membres de la comissió organitzadora de les Trobades d’Animadors de Cant per a la Litúrgia, que cantaran diversos salms recollits en el llibre; Mossèn Lluís Saumell, antic membre de l’esmentada comissió, que parlarà del contingut de l’obra; i el germà Andreu M. Martínez, president de la comissió i organitzador de l’acte. L’entrada és lliure.