Vés al contingut
Catalunya Religió

(Carla Herrero Nebot/CR) Aquesta és la sisena trobada d'educadors que la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) organitza. Una jornada amb molt d'èxit i una gran varietat de tallers repartits arreu del territori català.

En aquest vídeo es poden veure diverses activitats i conferències del primer dia de les jornades, que va tenir lloc el passat divendres 1 de juliol. Una conferència del sociòleg basc Javier Elzo obrir la sessió inaugural. També es van entregar els Premis Armengol Mir i el president de l'associació de professors de la FECC, Jaume de Lamo, va fer una xerrada sobre els 25 anys que enguany celebren. Després dels parlaments, els mestres es van dividir en tallers. A continuació es poden veure alguns dels molts tallers que tant el dia 1 com el 4 i 5 de juliol es varen fer.

CatalunyaReligió.cat hi va passar un dia i va parlat amb Enric Puig, secretari general de la FECC; Carles Armengol, secretari general adjunt; Toni Torrelles, responsable del departament de Pastoral; Juanjo Fernández, responsable dels projectes telemàtics; Rosa Maria Piqué, coordinadora de la Jornada d'Educadors; Jaume de Lamo, president de l'Associació de professors de la FECC i Anna Ramis, membre del jurat dels Premis Armengol Mir. Tots ells van parlat sobre la importància de les jornades i el seu paper en aquesta trobada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.