Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jordi Llisterri- CR) Després que el papa fes la seva primera incursió a les xarxes socials, Gianfranco Ravasi s’ha convertit en el primer cardenal amb twitter. El president del Pontifici Consell per a la Cultura i impulsor de l'Atri dels Gentils, l’utilitza cada dia per penjar a la xarxa cites bíbliques i algunes referències a les seves nombroses intervencions i articles en els mitjans de comunicació.

Fa pocs dies el cardenal Ravasi comentava aquesta experiència a Radio Vaticana. Per Ravasi, les xarxes socials i el món digital són “un esdeveniment cultural real” que “representat com una mena de nou descobriment del foc, és a dir, com quelcom que revolucionarà per complet no només la comunicació, sinó també els nostres models antropològics”.

El Twitter del cardenal Ravasi té més de dos-cents seguidor, i en la mateixa línia que el twitter de la Santa Seu, no en segueix cap altre.

A França, un altre cardenal, Philippe Barbarin. té presència a twitter, però en aquest cas gestionat pel responsable de comunicació de la diòcesi.