Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Regió 7) Mossèn David de Vargas ja no és rector de Sant Vicenç de Castellet. El bisbat de Vic el va cessar d'aquest càrrec dilluns passat, tot i que no ho va fer públic fins a la missa d'aquest dissbate al vespre per boca de vicari general del bisbat, David Comte. El fins ara rector de Sant Vicenç, es va acomiadar dels feligresos al final de la cerimònia entre aplaudiments dels seus seguidors i xiulets dels qui ja n'esperaven el cessament. El seu futur és una incògnita, i resta a les mans de la voluntat del bisbe de Castelló-Sogorb, la mateixa diòcesi d'on provenia abans de passar a dependre provisionalment del bisbat de Vic.

En començar la jornada d'ahir, veïns del municipi, partidaris i contraris al capellà, continuaven defensant les seves opinions sobre l'actuació que ha tingut el polèmic mossèn en els cinc anys que ha estat rector del poble.

Ho podeu llegir al Regió 7, la crònica de la celebració de dissabte, el recull de les opinions de gent del poble, alguns dels motius de la polèmica i l'entrevista a l'alcalde de Sant Vicenç de Castellet, on explica el conflicte amb el rector.