Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Església Plural) Dins de les activitats de la Universitat Catalana d'Estiu, Església Plural organitza un curs sobre la mort pels propers 19 i 20 d’agost a Prada de Conflent. Sota el títol de “La mort, final de trajecte o pòrtic cap a una nova existència. Enfocar la vida des de la mort, una nova perspectiva de sentit”, el curs pretén donar unes pistes de reflexió que permetin aprofundir en aquest aspecte de la vida humana que, generalment, resta proscrit de les converses i prioritats habituals.
 
Ajudaran a reflexionar-hi persones amb experiència sobre el tema, especialistes en diverses disciplines de la ciència, les humanitats, el pensament i la teologia com ara Mar Cortina, psicòloga i psicopedagoga; Montse Esquerda, pediatra, psicòloga i professora de bioètica a la UdL i Inmaculada Nogués, metgesa de família, terapeuta i divulgadora científica. 
 

També dins les sessions de la UCE Església Plural organitza el 18 d'agost una sessió sobre el "PASSAT, PRESENT I FUTUR DE LA TEOLOGIA DE L'ALLIBERAMENT amb la participació del bisbe emèrit d'Ayaviri, Joan Godayol.