Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La Delegació pastoral de joves de la Diocesi de Lleida ha publicat una entrevista a tres dels participants a la Jornada Mundial de la Joventut, l’endemà que finalitzés la trobada.

Els tres testimonis d’aquesta experiència són: Joseli Fornell, prevere i delegat de pastoral vocacional de la diòcesi; Ramon Miquel, membre de la parròquia de Pardinyes i voluntari de la JMJ i finalment, Alejandro Delfran, de la  parròquia del Carme i també voluntari de la JMJ. Tots tres han explicat la seva experiència després de quatre dies de vivències personals profundes.
 
Per mossèn Fornells, la jornada “M’ha semblat una cosa gran, no només pel nombre de gent, sinó pq m’ha semblat una gran oportunitat de viure una experiència de Déu que marca, una experiència de fons. Es podia palpar la presència de Jesús”.
 
Alejandro Delfran, estudiant de batxillerat ha explicat que “mai havia vist en un event catòlic tanta gent reunida. És una cosa increible, tots són molt obert i tots tenim en comu Déu i Jesucrist”.
 
Finalment, Ramon Miquel ha dit que “El que m’ha agradat més és el fet que gent de tot el món estigui arreplegada en un mateix lloc i poder trencar els tòpics que hi ha en les diverses comunitats. Aprens de totes les cultures, és impressionant”.
 
Durant els dies previs a la JMJ Lleida va acollir 250 persones d’arreu del món i 500 més van passar alguna nit d’anada o tornada a Madrid. De la diocesi de Lleida van participar a la JMJ un total de 70 lleidatans.
 
 

VIVÈNCIES A LES JMJ 2011 from MCS.Bisbat de Lleida on Vimeo.