Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Com és habitual, el proper 12 d’octubre l’ACO (Acció Catòlica Obrera) celebrarà la seva Jornada General, l’edició número 58 que es farà a Barcelona. És una trobada que cada any aplega centenar de militants del moviment i que està oberta a tothom qui hi vulgui participar. Aquest any, amb el lema “Ser profeta avui”

Ser Lliures i profetes en una societat plural, és el tema que marcarà de fons el treball que durant el curs faran els  grups, les zones i el conjunt del moviment. Els anys anteriors s’havia treballat sobre el consumisme salvatge i l’acció envers els qui pateixen les desigualtats.

Ser lliures i profetes es proposa en un context de crisi profunda assenyalar un altre món, anunciant una altra manera de viure, i desmarcar-se del que suposa l’escalada ferotge del guany, l’especulació i l’explotació. En aquesta Jornada es començarà a treballar aquesta prioritat amb la ponència de Fernando Rivas, consiliari de la diòcesi de Madrid, sobre “Espiritualitat per a un temps de crisi”.

La Jornada General d’aquest any també renovarà alguns responsables del moviment i es presentaran les activitats més importants del curs i el díptic de la web de l’ACO. La Jornada, que es farà al Col·legi dels Salesians Sant Joan Bosco d’Horta, acabarà amb la celebració de l’Eucaristia.