Vés al contingut
Catalunya Religió

(GIEC) Aquest dimarts, dia 25 d’octubre, s’inicien les Jornades Nacionals de Litúrgia, organitzades per la Comissió Episcopal de Litúrgia de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach. Les Jornades tindran lloc al Seminari Conciliar de Barcelona, del 25 al 28 d’octubre, amb el lema “Ars celebrandi”, i remarcaran la importància de l’art de la celebració per a una bona participació en les celebracions litúrgiques.

De dimarts a divendres hi haurà diverses ponències i comunicacions en les quals intervindran, entre d’altres, Lluís Martínez Sistach; Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona; Matías Augé, consultor de la Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments; i Jaume González Padrós, director de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona.

Els participants a les Jornades visitaran la basílica de la Sagrada Família el dijous dia 27 d’octubre, a la tarda, i celebraran les vespres i l’Eucaristia a la cripta de la mateixa basílica.

Les Jornades són obertes al públic. Hi participaran també els bisbes que formen part de la Comissió: Romà Casanova, bisbe de Vic; Mario Iceta, bisbe de Bilbao; Julián López, bisbe de Lleó; Jesús Murgui, bisbe de Mallorca; Carmelo Borobia, bisbe auxiliar emèrit de Toledo; i Pere Tena, bisbe auxiliar emèrit de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.