Vés al contingut
Catalunya Religió

El caputxí i escriptor Jordi Llimona conversa amb la periodista Teresa Pou en aquesta entrevista emesa l'any 1996 a "Signes dels Temps" amb motiu de la publicació del llibre Viure.

El pare Llimona afirma: "Déu vol la nostra felicitat, ens va crear per ser feliços no solament en la Vida Eterna, sinó també en aquesta". Sobre l'existència humana afirma que "hem estat fets a imatge de Déu, és a dir hem estat fets intel·ligents i lliures". El caputxí declara que "la gent pensa que la felicitat és fugir de si mateix, i no, la felicitat és entrar en si mateix i en relació amb els altres", i denuncia que "hi ha gent que només sobreviu, tant pobres com rics".

Durant l'entrevista, Jordi Llimona també reflexiona sobre el final de la vida i afirma que "la nostra mort permet l'existència d'un altre, permet néixer un infant", i afegeix que els ulls dels infants són "una esperança".

Si no veieu bé el vídeo podeu anar aquí

.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.