Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El 1996 la carmelita descalça Cristina Kaufmann (1939-2006) va ser a "Signes dels Temps" en un entrevista amn Teresa Pou amb motiu de l'Advent. Aquesta religiosa nascuda a Suïssa parla de la seva vida al monestir de la Immaculada Concepció de les Carmelites Descalces de Mataró.

La germana Kaufmann declara que la vida contemplativa és "una manera de viure en les arrels de la vida humana" i afegeix que "nosaltres necessitem la clausura per ser monges contemplatives, però no ens distingeix la clausura". Com Santa Teresa de l'Infant Jesús, afirma que el lloc de la dona dins l'Església és "l'amor". Tot i això, reconeix que cal treballar per "la plena corresponsabilitat entre homes i dones" i sobre el treball cap a la igualtat apunta que "hem de ser les dones mateixes, sense entrar amb lluites, des de l'amor, des de la senzillesa de l'Evangeli".

Recorda la seva participació en el Concili Provincial Tarraconense i diu que l'Esperit hi va bufar "amb moments de molta tensió, però amb molta llibertat". Cristina Kaufmann diu que l'Esperit Sant "és una veu fina que cal escoltar en el silenci i en la solitud d'un mateix".

Si no veieu bé el vídeo podeu anar aquí.