Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) organitza una nova edició de la Jornada per a l’Escola Multilingüe, un encontre que ha esdevingut referència per a la millora de l’ensenyament-aprenentatge de les llengües estrangeres en els ensenyaments no universitaris. Oberta a docents (d’idiomes i d’altres matèries) i a directius de qualsevol centre educatiu, acollirà més de 250 participants en una jornada que inauguraran els professors Janet Wilson-Smith i Shane Swift amb la ponència I si ho publiquem?, en la qual explicaran com elaborar continguts innovadors i motivadors que ajudin a l’aprenentatge de llengües.
 
La jornada, que comptará amb nombrosos tallers -entre els quals Making your english class dynamic with speaking activities, English only!, Multiplicant l’anglès a secundària amb la pissarra digital, English theatre in the classroom: a different way of teaching english, Taller de gospel o Mini-mostra de teatre en Francès amb l’abans, el durant i el després-, també presentarà idees dinàmiques i útils per a l’ensenyament-aprenentatge de l’anglès i el francès.
 
En aquesta edició, a més a més, hi haurà els renovats seminaris tècnics de preparació dels exàmens de Cambridge, que oferiran tres hores de recursos pràctics i d’aplicació directa a les escoles. I, naturalment, hi tindrà lloc la Fira 3M!: els Millors Materials Multilingües!, on les editorials, organitzacions i empreses especialitzades presentaran les seves millors propostes a través d’expositors.
 

La jornada es clourà amb una Xerrada musical, activa i participada, que anirà a càrrec de la mestra i directora de grups de Gospel, Sònia Moreno.