Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Per setè any consecutiu el novembre és el mes de pregària per les vocacions a Catalunya. Les deu diòcesis catalanes organitzen una cadena de pregària ininterrompuda les 24 hores al dia. Cada diòcesi es compromet a assegurar tres dies del novembre perquè la cadena no es trenqui.

Per això, els responsables de pastoral vocacional de cada bisbat conviden a les comunitats parroquials i de vida religiosa a participar-hi. També es promouen trobades de pregària per les vocacions i alhora es convida a sumar-s'hi des de casa. Cada bisbat organitza torns de pregària els dies que li pertoquen. Eucaristies, hores de pregària, exposició del Santíssim, oració familiar, vetlles en grup... són algunes de les activitats que se celebren.

Per ajudar a la preparació, s’ha editat un llibret convidant a participar i organitzar les pregàries. El material inclou algunes propostes i indicacions per a celebrar-les. Aquest any la convocatòria té com a rerefons la Jornada Mundial de la Joventut d’aquest estiu. Els dies assignats a cada diòcesi d’aquest mes de novembre són: Tarragona, 1, 11 i 21; Girona, 2, 12 i 22; Lleida, 3, 13 i 23; Solsona, 4, 14 i 24; Tortosa, 5, 15 i 25; Urgell, 6, 16 i 26; Vic, 7, 17 i 27; Barcelona 8, 18 i 28; Sant Feliu, 9, 19 i 29; i Terrassa, 10, 20 i 30.

La convocatòria se segueix especialment als tres seminaris que hi ha a Catalunya: l'Interdiocesà, el de Barcelona i Sant Feliu, i el de Terrassa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.