Vés al contingut
Catalunya Religió

(Càritas) El 14 de novembre, va tenir lloc l’acte de benedicció d’un nou equipament que donarà atenció a un grup de mares i als seus fills de 0 a 3 anys. L’objectiu és donar resposta a les necessitats d’aquestes famílies que, tot sovint, es troben privades d’ingressos econòmics i de suport per cuidar els nens.

La benedicció, a càrrec de Salvador Bacardit, delegat episcopal de Càritas, va reunir Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona; treballadors de la institució i moltes de les persones que han fet possible l’entrada en funcionament d’aquest nou centre.

Una de les prioritats del matern infantil és potenciar la relació entre la mare i el fill/a, reforçant el seu vincle afectiu i afavorint el bon desenvolupament físic i emocional dels infants. El centre funcionarà de dilluns a divendres, de 9 a 13.15h, i les mares rebran el suport d’educadores socials i d’una treballadora familiar.

L’edifici del matern infantil, ubicat al barri de Ciutat Vella de Barcelona, ha estat cedit a Càritas per una congregació religiosa.

Amb aquest, ja són dotze els serveis de suport matern infantil de Càritas, repartits a les tres diòcesis de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.