Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(El Ciervo) La revista El Ciervo compleix 60 anys de vida, i ho celebra amb una trobada aquest dijous 24 de novembre per recordar la seva història al costat dels seus lectors, col·laboradors, i redactors. L'acte inclourà un homenatge a Roser Bofill. En acabar se celebrarà el lliurament del premi Enrique Ferran que en aquesta edició porta per tema "Què et dóna l'art" i la presentació del número monogràfic.

El Ciervo és la revista cultural independent de trajectòria ininterrompuda més antigad'Espanya. Fundada el 1951, i dirigida per l'escriptor i periodista Llorenç Gomis, la publicació va prendre del nom d'un salm que diu que el cérvol és un animal simpàtic i fugisser, que busca les aigües fresques de les muntanyes. La revista fa igual: cerca opinions pures de ments clares.
 
Roser Bofill, morta el 19 d'octubre, impulsora de la revista El Ciervo, va ser entrevistada fa poc per La Vanguardia. A la contra explicava que la redacció haviscut de tot "vagues generals, detencions massives, repressió, censures,terrorisme, la transició, i tot el que suposa editar en la dictadura."
 
Per tancar l'acte es lliurarà el Premi Enric Ferran. En aquesta edició l'art és el protagonista en els articles presentats. "L'art és misteriós. Pot donar-nos cosesdiferents: a uns els evadeix, altres s'eduquen, hi ha qui sacia la curiositat o qui en gaudeix per plaer. Com et sents davant l'art? Per a què et serveix? Què et dóna?"