Vés al contingut
Catalunya Religió
(Càritas Girona) La pobresa té nom i cognoms. Amb aquesta idea Càritas Diocesana de Girona inicia una campanya per sensibilitzar la ciutadania sob re la nostra realitat més propera.
Avui estem acostumats a llegir a diari grans xifres, percentatges, ratis, estadístiques sobre l’evolució de la nostra economia. Sense evitar l’anàlisi, altrament fonamental per dirigir correctament els nostres programes socials, la nostra acció se centra en persones concretes, en realitats concretes. La nostra acció té una persona, amb nom i cognoms, com a centre.
Les persones que acudeixen cada cop més al programa d’acollida i promoció de Càritas són persones amb les seves il∙lusions i neguits, persones amb històries de lluita quotidiana, amb històries d’esperança. En alguns casos han estat circumstàncies de la vida, que no es podien mai imaginar temps enrera, les que els han portat a la situació actual. Són persones concretes, persones a les que coneixem i volem conèixer amb les seves circumstàncies, que posem al capdavant de la nostra acció, per mostrar‐los la nostra acollida, que és la nostra raó de ser. Volem acompanyar aquestes persones concretes, ajudar‐les a superar la situació d’exclusió, volem donar‐les eines per la seva promoció.
Per això, volem mostrar a la ciutadania que no podem oblidar que darrera les grans xifres hi ha una persona i una altra persona i així fins completar els números dels que ens parlen.
Per això, presentem la campanya “La pobresa té nom i cognoms. Ens cal el teu suport per a treballar a favor de les persones més afectades per la crisi”, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre la nostra realitat més propera i animar a la col∙laboració amb Càritas, aportant cadascú el que sigui possible, com a soci, com a voluntari, o des de l’empresa.
La difusió de la campanya, prevista fins el 8 de gener, s’inicia avui mateix a través de la web de Càritas Diocesana de Girona i de diferents mitjans de comunicació que col∙laboren amb a campanya, i està oberta a la col∙laboració de tothom que es vulgui sumar a la seva difusió.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.