Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(MIJAC) El passat diumenge 20 de novembre va tenir lloc la XVIIa Assemblea Diocesana d’Infants del MIJAC de Barcelona i Terrassa. Hi van participar uns 60 infants representants dels 14 centres presents a les diòcesis de Barcelona i Terrassa, acompanyats d’uns deu animadors.
 
La finalitat de l’Assemblea era escollir les objectius de la campanya pels als dos propers cursos, i triar els infants que representarien al MIJAC de Barcelona i Terrassa a l’equip CAJIM (equip catalano-balear de coordinació d’infants).
 
Partint del lema actual, Tothom té un costat positiu, busca’l!, i seguint l’esquema de la revisió de vida (veure, jutjar i actuar), els infants van treballar diferents propostes per marcar-se com a objectiu. Finalment els objectius escollits pels infants són:
-   Apropar-se a algú que no coneixes bé, per a conèixer-lo
-   Conèixer a les persones per a descobrir el seu costat positiu
 
A la tarda, a part de les votacions dels objectius, també es van votar els infants per formar part de l’equip CAJIM. Els escollits van ser la Sandra del Mijac Bon Pastor, el Jose del Mijac Bufalà i el David del Mijac Llefià.
 
Durant el matí es va comptar amb la presència de representants d’altres moviments d’acció catòlica, la delegada d’Apostolat Seglar Anna Almuni i el Cardenal Arquebisbe Lluís Martinez Sistach.