Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

L’1 de gener se celebra la Jornada Mundial per la Pau. Aquest any, el el Missatge de Benet XVI per la Jornada porta com a lema "Educar els joves en la justícia i la pau".

La Jornada Mundial de la Pau és una celebració instaurada per Pau VI l'any 1967 per tal de promoure, el primer de dia de l'any, la pregària i les iniciatives en favor de la pau. La Jornada dóna anualment al Papa l'ocasió d'oferir unes breus reflexions que, amb els anys, han conformat una contribució molt significativa al desenvolupament i actualització de la doctrina social de l'Església.

Enguany, el Missatge de Benet XVI vol ser una crida als educadors, pares, mares i famílies, estaments educatius, mitjans de comunicació, responsables polítics i societat en general, per tal de prestar una major atenció i escolta a la joventut, gran esperança per al món, i a renovar els esforços per transmetre als joves l'estima pel valor positiu de la vida, el desig de dedicar-la al bé comú i de participar activament en la construcció d'una societat més humana i fraternal.

Coincidint amb aquest Jornada, Justícia i Pau convida a participar en l'Eucaristia del dia 1 de gener a les 13h, a la catedral de Barcelona, presidida pel cardenal-arquebisbe Lluís Martínez-Sistach.

En la web de Justícia i Pau podeu trobar més materials sobre aquesta Jornada.