Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Solsona) La delegació de Mitjans de Comunicació inaugura una nova pàgina
web
amb moltes novetats, adaptada a la nova era de comunicació. En aquesta web hi podeu trobar tot tipus d'informacions relacionades amb el bisbat com ara notícies, agenda, àudios, vídeos, galeries d'imatges, documents pastorals, homilies... També hi tenen lloc les informacions pràctiques com ara adreces i telèfons de les parròquies, dels mossens, de les delegacions i entitats diocesanes.

Algunes parròquies ja disposen dels horaris de les misses, altres s'aniran actualitzant, així com també s’aniran afegint les imatges que encara queden pendents.

Des de la pestanya “Documents del bisbe”, podem seguir la pàgina de facebook del bisbe Xavier Novell, llegir els seus escrits i homilies i veure els seus vídeos.

Aquesta web pretén ser una eina adaptada als temps en que vivim: socialitzada al cent per cent per continuar fent realitat el desig del bisbe Xavier de portar l'evangeli més enllà i per tot arreu. La creació d’aquesta pàgina és obra de Marc Millet, dissenyador de webs i col·laborador del bisbat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.