Vés al contingut
Catalunya Religió
(Secretariat pels Migrants) El proper diumenge, dia 15 de gener, se celebra la jornada mundial de Migracions. El lema d’enguany és: “La participació ens enriqueix. Som-hi!”. Aquest eslògan és la concreció per aquest any de l’objectiu “La integració és garantia de futur” que ha guiat la campanya en el trienni 2010-2012. En l’edició de 2010 es posava l’accent en la formació (“La formació dóna oportunitats, eliminem diferències”, i el 2011 en la feina (“La feina obre possibilitats, fem-ho junts”).
Amb motiu d’aquesta jornada, se suggereix que en les parròquies se celebri algun acte on es visualitzi que les nostres comunitats estan formades per persones de diferents procedències.
El diumenge 22 de gener, hi haurà un acte diocesà a la Parròquia de Santa Coloma, a Santa Coloma de Gramenet en motiu de la Jornada Mundial de les Migracions. L’acte està organitzat pel col·lectiu “Caminem junts en la diversitat”, Càritas i la Delegació Pastoral Social de Barcelona. És un acte obert a tothom i són convidats a participar les diferents comunitats de nouvinguts i també membres de totes les comunitats (parròquies, moviments...) independentment del seu lloc de naixement. La Jornada Mundial de les Migracions és una ocasió per visualitzar que en l’Església no hi ha forasters ni estrangers. Tots formem part d’una mateixa família.
L’acte s’iniciarà amb una eucaristia a les 11h del matí i després hi haurà exposició d’alguns projectes per fomentar la integració de nouvinguts que es duen a terme a Santa Coloma de Gramanet. A continuació es farà un dinar de germanor (cadascú s’ha de portar el seu dinar) i finalement es faran diverses actuacions festies per acabar a les 17h de la tarda amb una pregària de cloenda.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.