Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Solsona) L’editorial Pagès Editors acaba de publicar el llibre El bisbe novell. Qui és i què pensa el prelat de Solsona, de Noemí Vilaseca (text) i Marc Trilla (fotografies). Aquest llibre explica qui és, què pensa, d’on ve i on va un bisbe d’edat poc comuna, que a tan poca gent ha deixat indiferent. Tot a partir d’un discurs planer i molt visual. El llibre està publicat en català per Pagès Editors i en castellà per Editorial Milenio.

La primera presentació del llibre, que s’haurà distribuït entre la setmana vinent i final de mes a llibreries de tot Catalunya, tindrà lloc el dia 29 de gener de 2012, a les 6 de la tarda, a la Sala dels Sants Màrtirs del Palau Episcopal de Solsona. En aquest acte hi seran presents Lluís Pagès, director de Pagès editors i Editorial Milenio, Noemí Vilaseca, autora del llibre, Marc Trilla, autor de les fotografies, i Xavier Novell, bisbe de Solsona.

Les altres presentacions previstes seran les següents: el dia 30 de gener a Berga, el dia 1 de febrer a Barcelona, el dia 4 de febrer a Tàrrega, el dia 6 de febrer a Mollerussa, el dia 8 de febrer a Lleida i el dia 22 de febrer a Cervera.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.