Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Barcelona) El Museu Diocesà de Barcelona presenta l’exposició “El Taller de Guadí - Obres Originals”. Aquesta exposició presenta de forma exclusiva un centenar d’obres originals de Gaudí que aproximen al gran públic la comprensió del mètode de l’arquitecte més revolucionari de tots els temps i amb més obres declarades Patrimoni de la Humanitat.

Aquest és el principal atractiu de la mostra “El Taller de Gaudí” que, junt amb el treball d’investigació de diverses universitats del món, parla de la visió de Gaudí de l’ésser humà, el seu pensament, la seva forma de treball, les seves obres, els seus invents.

L’exposició del Museu Diocesà té 10 àmbits temàtics que responen a les claus interpretatives de Gaudí. Cada àmbit disposa d’un audiovisual que acompanya a les peces originals:  Sobre Gaudí han dit; Gaudí parla; Biografia cronològica; El Taller de Gaudí a la Colònia Güell; La Sagrada Família; Ho calculo tot; La bellesa com art; L’art el fa l’home per a l’home; Güell i Gaudí; El primer temple de Gaudí, la recuperació d’una obra mestra. En el taller de Gaudí a la Colònia Güell, que s'ha pogut recrear gràcies a les peces conservades, Gaudí “sobrepassà tots els límits establerts en el món de les formes” segons paraules de l’arquitecte japonès Arata Isozaki.