Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

"La vida política afavoreix la creativitat, la participació i la valoració de les persones" explica Mercè Solé, membre de l'ACO. A més, afegeix que "Tot i que l'església pensa molt en els pobres avui dia la manera de disminuir la pobresa és mitjançant la via política". Per aquest motiu Solé creu que "els cristians hem d'aprofundir en la vida política".

Mercè Solé serà una de les ponents del curs sobre formació política que ofereix el Centre d'estudis Pastorals i l'ACO i que comença el proper 1 de març. Segons els organitzadors, "En el pensament del Papa Montini 'el compromís polític era una forma exce·lent de la caritat'. En temps del desprestigi de l'acció del polítics ens hauriem de reconciliar amb aquesta dimensió de la vida i del compromís i ajudar a prestigiar-la pel costat dels valors ètics i solidaris que comporta i també per una preparació realista i sàvia".

Aquest curs consta de cinc sessions sobre temes com: Els Reptes actuals de la política, Les Dificultats de la política per afrontar la crisis o l'Encaix Catalunya-Espanya. Cada sessió està dividida en dues parts. En la primera un expert parlarà sobre un tema. En la segona es parlarà de manera més testimonial i pròxima a l'experiència de la gent. Hi participaran experts com Santi Torres, Eduard Ibáñez, Elvira Duran, Mònica Jofre o Mercè Solé.