Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

L’acció social de l’Església al Prat organitza per primer cop la Setmana Solidària. “La idea sorgeix de com acollim al Prat l’objectiu dicocesà de com som de sensibles a la situació de crisi intentant conviure amb els que pateixen, anunciar la injustícia i animar-nos a sentir-nos cridats per Déu a ser actius” explica Carles Muñiz, capellà i membre de l’equip organitzatiu de la Setmana Solidària.
 
Entre les activitats que s’organitzen hi ha una Taula Rodona, un Sopar de la Fam i una Jornada de Portes Obertes. En concret, les associacions que es podran visitar seran el Centre de Promoció Social Francesc Palau, l’Associació Saó-Prat i Càritas.
 
“Aquesta activitat la fem perquè les entitats d’església es puguin donar a conèixer, perquè es prengui consciència de tot el que es fa, -tot i que no som els únics que ajudem- i també per concienciar a la gent que a la societat li cal la seva ajuda”, diu Muñiz.
 
La Setmana Solidària, que es fa des d'aquest dilluns 27 de febrer al 4 de març, té com a objectiu donar-se a conèixer, guanyar voluntaris i trobar més recursos tant econòmics com aliments.