Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Joves amb IVA és un projecte del Centre d’Estudis Jordi Pujol que vol mostrar que en els diferents àmbits del país hi ha futur i joves anònims amb IVA: Idees, Valors, i Actituds. Cada mes es presenta un d’aquests joves.
 
Aquest mes el jove destacat és un monjo de Montserrat. En Gabriel Soler va signar fa dos anys el seu compromís definitiu amb la comunitat de monjos benedictins de Montserrat. Ara té trenta-un anys i ja en fa vuit que viu al monestir de Montserrat. Col·labora en les Jornades de Cultura Humanista, fa traduccions per a la revista de teologia Studia Monàstica, i treballa en la secció d’Arqueologia Bíblica del Museu de Montserrat, així com en la Pastoral del Santuari. És llicenciat en Ciències Polítiques per la UAB i actualment està acabant els estudis de Filosofia i Teologia. 
 

Joves amb IVA: Gabriel Soler from Fundació Jordi Pujol on Vimeo.

Aquest és el segon testimoni recollit en aquest projecte. El primer va ser Umair Dar, un paquistanès que va arribar a Catalunya fa vuit anys, que ara està estudiant ciències polítiques i que treballa en la inserció social i cultural a Badalona).