Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) No és la Champions, ni la Lliga, però l’equip de fútbol del Seminari de Barcelona ha guanyat aquest any la Copa Sant Josep. És el tradicional torneig de fútbol que cada any es juga entre els seminaris de Catalunya. Forma part de la trobada que es fa concidint amb la Festa de Sant Josep entre els seminaristes dels seminaris de Barcelona, de Terrassa i de l’Interdiocesà de Catalunya, per celebrar el Dia del Seminari.

Aquest any es va fer el dilluns 19 a la tarda a les instal·lacions d’un club esportiu de Barcelona. La Copa Sant Josep de «futbol set» la va guanyar l’equip de Sant Josep de la Muntanya del Seminari de Barcelona i l’equip de l’Interdiocesà va quedar sots campió.

Alguns mitjans van pendre imatges del partit i també se va fer ressò el programa esportiu “El club de la mitjanit” de Catalunya Ràdio, en el qual hi va participar com a tertulià el vicerector de l’Interdiocesà, Jaume Casamitjana.

A les 8 del vespre, a l’església del Seminari Major Interdiocesà, els seminaristes i els seus formadors van celebrar l’eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa, Josep Ángel Saiz, acompanyat del bisbe auxiliar Salvador Cristau, del rector del seminari de Barcelona Josep Maria Turull, del rector de l’Interdiocesà Norbert Miracle, del rector del seminari d’Urgell Ignasi Navarri, així com dels altres rectors i formadors dels seminaris.

En acabar la celebració, es va fer un sopar compartir al menjador del seminari, durant el qual s’han entregat els trofeus als vencedors de la “Copa”.

El dissabte es va fer una jornada de portes obertes al seminari de Barcelona i al de Terrassa, i a Barcelona el diumenge es va celebrar el dia de Sant Josep a la Basílica de la Sagrada Família. Al Seminari de Girona el divendres al vespre es va fer una vetllada de portes obertes.


www.btvnoticies.cat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.