Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) Els Missioners Claretians de Catalunya ha obert una pàgina web pròpia amb el domini www.claretians.cat. La necessitat de comptar amb una eina pròpia de comunicació com és el d’un espai web esdevé actualment imprescindible. La nova web és un instrument de comunicació interna però sobretot un espai perquè tothom qui ho desitgi pugui apropar-se a la Congregació d’una manera fàcil, i tingui l’oportunitat de conèixer qui són els Claretians de la Província catalana, què fan, en quins projectes estan treballant i quines són les notícies en l’entorn de la gran família claretiana. 

Claretians.cat és un web senzill a nivell de disseny gràfic, sense pretensions, però molt cuidat pel què fa a continguts i informació específica sobre la Província i alhora sobre les institucions claretianes que duen a terme la seva tasca també a Catalunya. La gran quantitat de projectes que tenen lloc a la Província és el que ha portat a crear un espai online que per primera vegada aglutina tota l’activitat claretiana en un mateix suport i exposa de forma clara i entenedora, la missió i abast de cadascun d’aquests projectes.
 
El web s’actualitzarà contínuament a nivell de notícies i també en relació a l’agenda d’activitats programades en el si de la congregació, així com en l’entorn de les institucions, i sobretot a la Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret. El web contempla també la possibilitat de subscriure a un butlletí per rebre les novetats que s’hi vagin publicant.