Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) En un context de dificultats i de crisi pren més sentit la pregunta que es fan les dones quan s’acosten diumenge al matí al sepulcre de Jesús: “Qui ens farà rodolar la pedra de l’entrada del sepulcre?”. Molts avui esperen una ajuda i una solució a les seves angoixes. Les dones troben la resposta quan arriben i són les primeres en conèixer la resurrecció de Jesús. La pedra ja ha estat moguda: “Ell va davant vostre”.

Així ho explica el relat de la resurrecció de l’Evangeli de Marc (Mc 16,1-20), que recollim aquest diumenge per desitjar Bona Pasqua a tots els lectors de CatalunyaReligió.cat. Ho fem amb un segon fragment de la lectura de l’Evangeli de Marc al Palau de la Música Catalana que es va fer el 4 de març dins dels actes de la Missió Metròpolis. És una primera versió de l’acte complert que editarà l’arquebisbat de Barcelona en DVD.

En la lectura hi van participar diverses personalitats del món de la cultura i de la comunicació. Però els responsables de concebre la realització de l’acte, Xavier Morlans i Peio Sánchez, van pensar que la lectura d’aquest fragment havia d’estar protagonitzada per una veu diferent.

Amb el relat final de l’Evangeli de Marc, us desitgem molt bona Pasqua!