Vés al contingut
Catalunya Religió
(Escola Pia) La Trobada Anual dels grups Mou-te en Xarxa de l'Escola Pia de Catalunya ha tingut lloc el diumenge 22 d'abril a la ciutat de Balaguer, capital de la Noguera. Més de 400 persones provinents de diverses escoles de l'Escola Pia de Catalunya, entre infants, joves i adults, han celebrat junts aquesta diada de convivència que coneixem amb el nom d'Aplec.
El lema central de la trobada ha estat Mobilitza't, amb la idea de treballar tot allò que ens porta a fer accions per ajudar els altres, millorar el nostre entorns i, en definitiva, intentar fer un món millor.
Després d'una càlida recepció als patis de l'Escola Pia de Balaguer, els participants han format petits grups per fer una descoberta de la ciutat, per conèixer el seu patrimoni, història i indrets emblemàtics. Un cop els grups han tornat al pati de l'escola, s'ha celebrat una eucaristia organitzada pels grups Mou-te de Balaguer. Després del dinar, el grup 'La Terrasseta de Preixans' ha amenitzat el final de l'Aplec en un ambient festiu.
Mou-te en xarxa

Mou-te en Xarxa és el conjunt de grups de l'Escola Pia de Catalunya. Aquest grups són l'espai idoni perquè nens i nenes i joves puguin compartir preguntes, inquietuds i el procés de creixement personal.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.