Vés al contingut
Catalunya Religió

Aquí teniu una rosa per desitjar-vos una bona diada de Sant Jordi a tots els lectors de CatalunyaReligió.cat. Aquest any, a més, els qui formeu part de la Xarxa CatRel també rebreu un llibre a casa.

Coincidint amb la celebració de l’Atri dels Gentils, els qui ens ajudeu a mantenir el portal amb una aportació anual rebreu el llibre ¿Quin futur per al cristianisme? Un cardenal i un filòsof, cara a cara, una conversa entre l’espiritualitat religiosa representada pel cardenal Philippe Barbarin i l’espiritualitat laica representada per Luc Ferry. Un llibre que us regalem amb una promoció conjunta amb Fragmenta Editorial.

Si no sou membres de la Xarxa CatRel i us apunteu durant el proper mes, abans del 23 de maig, també rebreu com a obsequi aquest llibre. La Xarxa CatRel està formada per aquells lectors que també ens doneu el suport econòmic i ens ajudeu a cobrir els costos per poder seguint actualitzant cada dia el portal.

Entre altres promocions, els membres d’aquest Xarxa tenen accés a La Setmana de CatalunyaReligió i poden escollir si volen rebre el butlletí diari gratuït i/o un resum setmanal amb una selecció dels millors continguts del portal. El butlletí setmanal només és accessible per als membres de la Xarxa que ens ajuden amb una aportació econòmica anual i, a més de rebre'l per correu electrònic, poden consultar tots els resums anteriors en aquesta pàgina.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.