Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Girona) La Trobada diocesana de laics i la Jornada diocesana de preveres i diaques de Girona tindrà com tema central Concili Vaticà II. Salvador Pié, teòleg i professor de la Universitat Gregoriana de Roma i de la Facultat de Teologia de Catalunya, serà l’encarregat de fer arribar a totes dues trobades les reflexions sobre els 50 anys de la obertura del Concili Vaticà II.
A la conferència destinada als laics, del 7 de maig,analitzarà la identitat i la missió del laic a la llum del Vaticà II. L’endemà, a Solius, davant els preveres i diaques la vessant serà diferent i parlarà sobre la situació del Concili Vaticà II actualment. Aquests actes serveixen de preparació per a la celebració de l’Any de la fe que començarà el proper mes d’octubre.

Pié és entrevistat en el "Full Parroquial" de Girona del proper diumenge 6 de maig. A la pregunta de quina és la missió dels laics a la llum del Vaticà II, diu que “cal tenir present que ha estat el primer concili en la història de l’Església que ha parlat dels laics reconeixent la seva importància com a membres i subjectes actius de l’Església, protagonistes de l’Església en el món, a través de tota la seva vida familiar, laboral, cívica, política, festiva... Avui en dia toca continuar aprofundint-lo”.