Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Jordi Llisterri –CR) Art i bellesa, el punt de partida de l’edició del l’Atri dels Gentils d’aquesta setmana a Barcelona, és terreny comú i punt de trobada amb sensibilitats molt diverses. Punt de trobada per interrogar-se conjuntament sobre la transcendència. Aquesta és la constatació del teòleg Armand Puig.

Com a degà de la Facultat de Teologia de Catalunya ha estat el responsable de l’organització de les quatre sessions, i en aquest vídeo explica la bona acollida que tingut la proposta fora de l’àmbit eclesial: “Hi ha un desig innegable de trobar espais on sigui possible el diàleg sense condicionaments”. La seva conclusió després de fer la proposta als participants en l’Atri és que “no és tan veritat que davant d’una proposta d’Església la gent es mostri reticent”.

Les sessions de l'Atri del Gentils reunirian unes 6.000 persones, en el que l'acte final de la Sagrada Família serà el més concorregut. Exhaurides les invitacions, totes les sessions es podran seguir en directe per internet.