Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) La trobada que organitza la Delegació de Pastoral de Social de Barcelona amb les comunitats cristianes d’immigrants cada any té una resposta més amplia i més diversa. Diumenge passat es va celebrar la tercera sortida de “Caminem junts en la diversitat” a Poblet . El 2010 va ser a Montserrat i el 2011 a Lourdes de la Nou i Queralt. En aquesta edició s’hi van apuntar 325 persones, provinents de diverses parròquies i comunitats de l'arxidiòcesi de Barcelona. En total, set autocars.

A la trobada hi han participat grups nombrosos de les comunitats catòliques filipina, xinesa, bubi de Guinea i ucraïnesa (greco-catòlica). També cristians provinents de diversos països llatinoamericans i africans vinculats a parròquies de Barcelona, i un bon nombre de cristians de les parròquies de l'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, i dels arxiprestats de Sant Andreu, Rambla-Poble-sec, Trinitat-Roquetes, Provençals i Gràcia. També alguns participans del curs "Acció social en immigració i dinamització multicultural" s'han afegit a la trobada.

A més de la celebració comunitària i convivència, els participants van trobar la complicitat de la comunitat cistercenca de Poblet. Amb el prior de monestir, Lluc Torcal, van poder conèixer Poblet, la seva història i la seva vida en l'actualitat. L'Eucaristia es va celebrar amb cants propis de les diverses llengües i cultures que formaven l'assemblea.

Aquí podeu veure una àmplia galeria fotogràfica de la trobada.