Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Claret) Societat, Creença i Pensament és el cicle sobre humanisme i noves tecnologies que organitzen La Salle i l’Institut de Tecnoètica a la Sala Pere Casàldàliga de la llibreria Claret de Barcelona. El cicle es va iniciar aquest setembre. En aquest vídeo podeu veure un resum de la sessió del 17 de maig sobre sobre «Tecnologia i Educació. Nous models d’aprenentatge».

Hi van intervenir Lluis Vicent, rector promotor de la Universitat Oberta La Salle (UOLS); David Agustín, director general d’Aquiles Robotic Systems (Grup Gutmar); i Rafael Boronat, president Fundació CIM.

El proper 14 de juny es farà una nova sessió sobre "Tecnologia i educació. Nous models d'aprenentatge" on hi intervindran  Gemma Vallet, directora del Postgrau de Brand Community Management de La Salle Campus Barcelona i Ferran Sáez, professor de Blanquerna – Periodisme. 

Les diferents intervencions de la sessió van centrar-se sobre com la tecnologia pot ser una bona eina per a l’educació, facilitant l’aprenentatge dels continguts i valors essencials en el processos de formació dels infants i joves. En un primer moment es veu com a positiu l’ús de la tecnologia en l’educació, ja que la facilita i la posa a l’abast de més persones, possibilita l’intercanvi global de continguts i experiències  afavorint les relacions entre estudiants i el treball en equip. Com a exemple es van exposar experiències de competicions internacionals, en els diferents nivells educatius  en desenvolupament de projectes de robòtica i automoció.