Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(DGAR) La Direcció General d’Afers Religiosos ha posat en marxa un butlletí electrònic que acaba de publicar el primer número. El butlletí tindrà una periodicitat trimestral i té l’objectiu de mostrar la tasca desenvolupada per aquest organisme i establir una forma regular de divulgació amb les persones i entitats interessades en aquest àmbit.

El butlletí es destina a tothom que estigui interessat en els afers religiosos, i de manera particular als membres de les comunitats religioses i al personal de les administracions que es relaciona amb les confessions religioses.

El butlletí comptarà amb notícies de l’àmbit dels afers religiosos i un apartat amb les dates de les principals festes de les principals religions de Catalunya. El primer número del butlletí inclou, a més, la presentació del director, Xavier Puigdollers, i un monogràfic sobre la concessió del II Memorial Cassià M. Just a la germana Teresa Losada.

El butlletí es pot trobar a la pàgina web d’Afers Religiosos. Totes les persones que desitgin rebre’l periòdicament poden fer-ho gratuïtament mitjançant el Servei de Subscripcions.