Vés al contingut
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) Aquest dissabte, a les 21h., tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria el concert inaugural del II Festival Internacional Orgue de Montserrat. La primera sessió del cicle d’estiu presenta l’organista francès Jean Baptiste Robin, titular de l’orgue de la capella del Palau de Versalles (França), que “dialogarà” amb la Capella de Música de Montserrat, dirigida per David Hernández. Es presentarà alternant cant gregorià-orgue-polifonia la «Missa per a l’ús dels Convents» (1690), de François Couperin, i la Missa de 6è to d’Henri du Mont (1620-1684). El contrapunt el posaran les obres del P. Joan Cererols (1618-1680) que estructuraran les parts del Credo i la Communio.

L’entrada és lliure i, per tal de facilitar l’accés a Montserrat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya habilita un tren cremallera especial de baixada –del Monestir a l’estació de Monistrol-Vila-, a les 22.30h, un cop acabat el concert.

Aquí podeu ampliar la informació de tot el cicle.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.