Vés al contingut
Catalunya Religió

(URL) La Universitat Ramon Llull (URL) ha realitzat l’assignació de places de primer curs del mes de juliol per accedir al curs acadèmic 2012-2013 i ha obtingut una demanda ajustada a la seva oferta per als seus estudis de grau.
Per a les 3.480 places ofertes per als 33 graus i 1 doble titulació s’ha obtingut una demanda de 3.826 sol·licituds (1,1 sol·licituds per plaça oferta). Els estudis que han tingut més demanda han estat els graus en: direcció d’empreses BBA, infermeria, publicitat i relacions públiques, ciències de l’activitat física i de l’esport, disseny, periodisme i psicologia. La demanda d’aquests estudis s’ha situat al voltant de 2 sol·licituds per plaça.
El procés de selecció dels estudiants es realitza a partir de les notes de selectivitat i d’unes proves específiques per estudis. Per això no és aplicable el sistema de les notes de tall de la Preinscripció Universitària de Catalunya en la qual la URL no participa. Les llistes d’admesos es poden consultar als centres de la URL i els resultats s’han comunicat personalment a cada estudiant.
Està oberta l’admissió d’estudiants fins el mes de setembre en totes les titulacions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.